Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit de sensor van de waterdruk voor verkoop
Van goede kwaliteit de sensor van de waterdruk voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd
Company Building Factory View Factory View Factory View Factory View Factory View Factory View de fabriek te bekijken

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : WNK
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 4000000-800000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 30% - 40%

Opgericht in 2004, is SLIM de TECHNOLOGIEco. van HEFEI WNK, Ltd een hi-tech bedrijf die zich in verschillende soorten technologisch-geavanceerde en goede kwaliteitssensor, zender en automatiseringsinstrument specialiseren. Wij wijden aan zich het ontwikkelen, productie en het verkopen van het systeem van de automatiseringscontrole, die onze technische oplossingen van klanten uitvoerige fieldbus en bouw van de fabrieksinformatisering verstrekken.

 

Onze hoofdproducten omvatten iEOS industriële wolkendatabase die plaatvorm ontwikkelen; industrieel Internet van Dingen; Wnk-WMS industrieel draadloos meetsysteem; onsite waren de metingsinstrumenten zoals temperatuur, druk, stroom, niveausensor en zender enz., wijd in Petrochemische stof, Chemisch product, Macht, Staal en Cement van toepassing.

 

 

WNK is het derde bedrijf in China ontwikkelde PROFIBUS-zenders. WNK-de reeksprofibus zender is eerst het vierde in gediplomeerd China door internationale PROFIBUS-organisatie, en Chinees die volledig hebbend merkgebonden intellectuele-eigendomsrechten. WNK-profibus-pa temperatuurzenders vulden Chinese lege technologie op het gebied.

 

 

Met strikt, wetenschappelijk beheersysteem, is WNK gediplomeerd om met het standaard9001:2008 van GB/T 19001-2008/ISO door het CLASSIFICATIEBUREAU van CERTIFICATIE CHINA BEDRIJF geweest in overeenstemming te zijn. WNK begaat aan zich het ontwikkelen van nieuwe producten en technische innovatie. Met onophoudelijk inspanning in geavanceerde technologie van het systeem van de automatiseringscontrole, heeft WNK sommige innovatieprogramma's van MST (Ministerie van Wetenschap en Technologie), ondernomen en zoals veelbelovende onderneming van „Reus van Technologie“ in Hefei-Hi-tech de Streek van de de Industrieontwikkeling geëerd.

 

 

Zoals Chinese eerste en unieke gekwalificeerde productieonderneming van 0,075% meting in Anhui, WNK-werd het merk toegekend het Beroemde Merk van Anhui.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd

Tel.: 86-551-65369667

Fax: 86-551-65369655

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)