Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd
Thuis

Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd Fabrieksreis

China Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd certificaten
China Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band


  Co. van de Hefeiwnk heeft Slim Technologie, Ltd ISO9001 overgegaan: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2015 de internationale. Van ontwerp, aankoop, productie aan test, werken wij strikt vanaf ISO9001: 2015 om betrouwbaarheid en stabiliteit van onze producten te verzekeren. Ons bedrijf volgt het concept „nauwkeurig, stabiel en betrouwbaar“ als belangrijkste element van het de dienstsysteem en streeft onophoudelijk ernaar om aan om het even welke behoeften van onze klanten te voldoen.

   

  Wij besteden grote aandacht aan de selectie van grondstoffenkosten, selecterend ingevoerde hoogte - de pijp van het kwaliteitsroestvrije staal en roestvrij staalplaat als afleidingsactiebuis van de sensor, verkiezend gemeenschappelijke ondernemingsinstallatie voor productie van verven met spuitbussensor huisvesten het van uitstekende kwaliteit om knap en duarable het te waarborgen.

   

  Wij hebben een reeks van hij huidig binnenlands meest geavanceerde druk en temperatuurproductiemateriaal - GE-Tempo 7000 kalibermeter van de de nauwkeurigheidsdruk van Ruska 7250xi de hoge, de kalibermeter van de de BOTdruk van Amerika en Programmeerbare temperatuur en vochtigheidsregelgever; aldus om goede kwaliteit van onze producten te verzekeren.

  Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 1Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 2Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 3Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 4

   

 • OEM / ODM

  Met een volledig team van onderzoek en ontwikkeling, geavanceerd productiebeheer en ononderbroken technische innovaties, kan WNK diverse druk, niveau en temperatuurzenders aanbieden. 

   

  WNK heeft nu cliënten in meer dan 180 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. 

   

  OEM, ODM en de aanpassing zijn beschikbaar bij WNK. 

   

  Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  WNK heeft gespecialiseerde R&D-dpt die, onophoudelijk en hogere nauwkeurigheid, betrouwbaardere meetinstrumenten met inbegrip van druk, niveau en temperatuurzenders onderzoeken ontwikkelen. En WNK heeft Chinese eerste ceramische capacitieve druksensor met hoge nauwkeurigheid van 0.2%FS en breed temperatuuraanpassingsvermogen ontwikkeld.

   

  Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

   

Contactgegevens
Hefei WNK Smart Technology Co.,Ltd

Tel.: 86-551-65369667

Fax: 86-551-65369655

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)